Сенници „Камакс“


⇒ Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада?

МОДЕЛИ СЕННИЦИ КАМАКС
♦ Разнообразието от платове може да Ви осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора.

♦ Предимствата на Сенниците, които са изработени от плат са в това, че те позволяват преминаването на въздух и осигуряват допълнителен източник на прохлада, освен слънчевата защита. 

СЕННИЦИ Камакс
Модели СЕННИЦИ КАМАКС

КАТАЛОГ С ЧАСТ ОТ ПЛАТОВЕ И ЦВЕТОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА СЕННИЦИ КАМАКС

Предлагаме Ви изделия със съвременен дизайн, устойчиви механизми, лесна експлоатация, изработени изцяло с алуминиева конструкция - осигуряват защита и комфорт като Ви защитават от вредните слънчеви лъчи в горещите летни дни.

=> Сенниците са подходящи за функционално декоративно оформление на витрини, тераси, прозорци, външни, площадки на търговски обекти и други.

♦ За повече подробности може да разгледате продуктите в следните страници:

⇒ Сенник чупещо рамо модел „ЕЛЕГАНС“

⇒ Сенник падащо рамо модел „СМАРТ“

⇒ Сенник модел „БАЛКОНСКИ“

⇒ Сенник модел „КРИСТАЛ“ и модел „КРИСТАЛ РИДО“

⇒ НАЗАД КЪМ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ „КАМАКС“

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продуктови Решения За Вашия Дом и Офис!