ХОРИЗОНТАЛНИ АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ „КАМАКС“

⇒ Хоризонталните алуминиеви щори са най-често използвания и най-предпочитан продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.

Модели Хоризонтални щори Камакс♦ Хоризонталните щори са лесни за употреба и поддръжка, предлагат се в разнообразни цветове и дизайн и това ги прави подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. С този модел венециански щори можем да постигнем приятна атмосфера и да се защитим от нежеланите погледи. Те са практични и допълват интериора на всяко помещение.

щори Камакс
ХОРИЗОНТАЛНИ АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ
щори Камакс
Детайли за Хоризонтални щори

КАТАЛОГ С ЧАСТ ОТ ЦВЕТОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Хоризонталните щори са най- често използвания слънцезащитен продукт поради своята надежност и практичност.

=> Внушителният брой цветове, модели и екстри, способността и превъзходното регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба, са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

⇒ НАЗАД КЪМ Вътрешни интериорни щори

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *