РУЛО ЩОРИ „КАМАКС“

⇒  Руло щорите са продуктът за вътрешно засенчване. Те са практични и красиви, подходящи към всеки стил и интериорен дизайн. Руло щорите могат да осигурят, както леко приглушена светлина, така и стопроцентово затъмняване. Модели Руло щори Камакс♦ Основните модели РУЛО ЩОРИ, които предлагаме са: „РУЛО ЩОРА МОДЕЛ СТАНДАРТ И ЕЛЕГАНС“ (с плътен плат) и „РУЛО ЩОРА МОДЕЛ ДЕН И НОЩ СТАНДАРТ И ЕЛЕГАНС“ (с плат, в който се редуват плътни и мрежести ленти). 

РУЛО ЩОРИ КАМАКС
РУЛО ЩОРИ КАМАКС
РУЛО ЩОРИ КАМАКС
РУЛО ЩОРИ КАМАКС

КАТАЛОГ С ЧАСТ ОТ ПЛАТОВЕ И ЦВЕТОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА РУЛО ЩОРИ КАМАКС
Всички модели РУЛО ЩОРИ „ДЕН И НОЩ” „Стандарт” и РУЛО ЩОРИ \"СТАНДАРТ” (с плътен плат) представляват система без водачи, свободно висяща. ü Рулото плат остава открито, като се навива около алуминиева ос. ü Задвижването на щората нагоре и надолу става с механизъм с бобена верижкаü В долния край има профил който държи плата изпънат.ü Щорите са със странично водене с Ге-образна планка (за монтаж върху дограмата), което закрепва щората към крилото и позволява движение на щорите нагоре и надолу.

⇒ НАЗАД КЪМ Вътрешни интериорни щори

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *