ПЛИСЕ ЩОРИ „КАМАКС“

⇒ Плисе щорите са луксозен вариант за вътрешно засенчване. Колекциите платове за Плисе щори са висококачествени и са съставени от материи, които не задържат прах и мърсотия. 

Модели Плисе щори Камакс♦ Наричани още щори „хармоника“, заради начина на сгъване на плата, те са много подходящи за прозорци с нестандартни форми – триъгълни, арки, многоъгълни, трапецовидни, наклонени прозорци, капандури и такива с нестандартна форма, които изобилстват в съвременната архитектура. 

ПЛИСЕ ЩОРИ КАМАКС ПЛИСЕ ЩОРИ КАМАКС

ПЛИСЕ ЩОРИ КАМАКС ПЛИСЕ ЩОРИ КАМАКС

КАТАЛОГ С ЧАСТ ОТ ПЛАТОВЕ И ЦВЕТОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПЛИСЕ ЩОРИ

Плисе щорите комбинират ултра модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и видимостта. Те покриват голям спектър от прозорци с неправилни форми, запазвайки своята функционалност и различни форми на управление.

=> Плисе щорите са елегантно и впечатляващо решение за дома или офиса. Предлаганите модели плисе щори са в два варианта: свободно висяща щора за вертикални прозорци и щора с обтегнати корди, за прозорци с наклон от 0° до 15°. Елегантен дизайн, внасящ уют и топлина във всеки съвременен дом. Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стени.

ТУК МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НЯКОИ ОТ МОДЕЛИТЕ ПЛИСЕ ЩОРИ КАК ИЗГЛЕЖДАТ И КАК СЕ ПОДДЪРЖАТ:

Камакс – Инструкции за пране на плисе и дует щори

Плисе щори модел BB 15 от КАМАКС

Плисе щори модел BB 20 от КАМАКС

⇒ НАЗАД КЪМ Вътрешни интериорни щори

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *