ВЕРТИКАЛНИ ЕДНОЦВЕТНИ ЩОРИ „КАМАКС“


⇒ Вертикалните щори са модерната алтернатива нa пердетата и завесите. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила, който е непреходен елемент на интериора.
Модели Вертикални едноцветни щори Камакс♦ За Вертикалните едноцветни щори Ви предлагаме разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни и алуминиеви ленти. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.
♦ Вертикалните щори са най – доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се панели или цели стени, както за дома така и за офис помещения.

щори Камакс
ВЕРТИКАЛНИ ЕДНОЦВЕТНИ ЩОРИ „КАМАКС“
щори Камакс
Схеми на събиране и управление за Вертикални щори „КАМАКС“

КАТАЛОГ С ЧАСТ ОТ ПЛАТОВЕ И ЦВЕТОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Вертикалните щори са модерната алтернатива нa пердетата и завесите.

=> Разнообразието от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни и алуминиеви ленти са с различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина - от полупрозрачни до напълно затъмняващи платове с ширини на ламелите 89мм или 127мм, както и алуминиеви ламели с ширина 89мм.

⇒ НАЗАД КЪМ Вътрешни интериорни щори

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *