ВЕРТИКАЛНИ ФОТО ЩОРИ „СОФИ“

⇒ Фото щорите се изработват на специален обработен плат, на който се отпечатва снимка по избор на клиента, а боите, който се използват са екологично чисти и позволяват пране, без да избеляват цветовете. Тъканите за тези щори са третирани така, че да не задържат прах. Благодарение на това те остават чисти и не развиват бактерии в себе си.

Искате да обновите интериора в дома си и да имате индивидуална фото вертикална щора, но уникална и различна от предлаганите на пазара …

Ние ще изготвим Вашия проект със снимка за печат, като се съобразим с Вашата идея, а след изработката, доставката и монтажа на щората, ще останете доволни от постигнатия резултат! 

ВЕРТИКАЛНИ И РУЛО ФОТО ЩОРИ СОФИ
ФОТОКАТАЛОГ ЗА ВЕРТИКАЛНИ И РУЛО ЩОРИ И ФОТО АРТИКУЛИ

♦ Стъпките за реализиране на вашата идея са лесни:

=> Вие задавате тематиката за пейзажа за печат, а ние ще изготвим най-подходящия проект за Вас.

=> Единствения производител в България на уникалните фото щори „Софи“ с патентована технология ще произведе Вашите щори, а ние екипа на Кинг Троник ООД ще доставим и монтираме готовите щори за Вас!

♦ И не забравяйте, че изготвения проект може да бъде отпечатан не само на вертикална ФОТО щора – проекта може да се отпечата и на фолио или плоскост, а защо пък не и на картина за стена.

ФОТО КАТАЛОГ ЗА ФОТО ЩОРИ И ФОТО ДЕКОРАЦИИ
⇒ НАЗАД КЪМ ЛУКСОЗНИ ЩОРИ „СОФИ“

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


One thought on “ВЕРТИКАЛНИ ФОТО ЩОРИ „СОФИ“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *