ВЕРТИКАЛНИ ПОЛИТЕКСТИЛНИ И КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ „СОФИ“

⇒ ВЕРТИКАЛНИТЕ ПОЛИТЕКСТИЛНИ ЩОРИ се изработват с нова технология, при която всеки ламел е съставен от няколко парчета плат с еднакъв състав, но с различен плат. А ВЕРТИКАЛНИТЕ КОПОЗИЦИОННИ ЩОРИ се изработват по същия начин като политекстилните щори, но при композиционните щори се вмъква и елемент като съчетание на снимка за фото щори или щори с щампа.

ПОЛИТЕКСТИЛНИ И КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ СОФИ

⇒ При поръчка ПОЛИТЕКСТИЛНИ ИЛИ КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ, клиента избира модел на щората от каталога с готови шаблони, избира плат (уточнява се при поръчката на място) със съответното съчетание на цветовете, с които желае да се изработят щорите, а за композиционните щори избира и снимка за печат.

КАТАЛОГ ЗА ПОЛИТЕКСТИЛНИ И КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ

Бъдете креативни и различни от другите, сменете скучните пердета и завеси с новото интериорно решение, което Ви предлагаме „ПОЛИТЕКСТИЛНИ ЩОРИ И КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ". 

=> Освен стандартните вертикални щори на пазара вече може да се поръчат и луксозни вертикални щори с нестандартни цветове. При политекстилните щори всеки ламел е съставен от няколко парчета плат и по този начин всеки ламел е от различни парчета с еднакъв състав, но с различен цвят. А композиционните щори са съчетание от: Политекстилни щори + Фотощори или Политекстилни щори + Щори с щампа.

⇒ НАЗАД КЪМ ЛУКСОЗНИ ЩОРИ „СОФИ“

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


One thought on “ВЕРТИКАЛНИ ПОЛИТЕКСТИЛНИ И КОМПОЗИЦИОННИ ЩОРИ „СОФИ“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *