ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА

⇒ Тoзи вид ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА позволяват да се създаде неповторим дизайн по пътя на съчетанието на щорите с предметите от вашия интериор. Щампирането може да бъде със снимки от каталога на определено разстояние, върху всички платове за вертикални политекстилни щори., като за целта се изготвя проект със схема на разположението на щампите върху плата.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА СОФИ
ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА СОФИ

ФОТО КАТАЛОГ ЗА ЩОРИ С ЩАМПА

Бъдете креативни и различни от другите, сменете скучните пердета и завеси с новото интерирно решение, което Ви предлагаме „ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА” с избрана снимка от ФОТО КАТАЛОГА и ще останете изненадани от промяната в интериора, която внасят тези щори!

=> От колекцията със снимки за печат на щампа, освен вертикална щора може да поръчате с една и съща снимка на бял фон: спален комплект, декоративни възглавнички, шалте за легло или спалня, покривка за маса, перде и още много други щамповани декорации за вашия интериор!

 

⇒ НАЗАД КЪМ ЛУКСОЗНИ ЩОРИ „СОФИ“

⇒ Всичко, което предлагаме може да се поръча само с индивидуална поръчка, след оглед на място, специфициране изискванията на клиента и конкретно остойностяване на продукта преди сключване на договор за поръчка. За целта най-лесния начин е да се свържете с нас: 
За повече информация се свържете с Кинг Троник ООД


One thought on “ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ С ЩАМПА”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *