Велосистемата за отдаване на велосипеди под наем вече надградена и с ЕЛЕКТРО-ВЕЛОСИПЕДИ: 2018г.


           Освен специалната разработка на ВЕЛОСИСТЕМАТА с постигнато цялостно и компактно решение с модерен дизайн и технология от ново поколение, с всички световно приети начини за ползване чрез абонаментна Вело карта, SMS и  виртуален ПОС терминал от “КИНГ ТРОНИК” ООД и специално разработен софтуер за управление на Вело системата от “Ен Ер Джи Софт” ЕООД, екипа ни разработи и внедри като допълнение към съществуващата Вело система и електро-велосипед под наем с прилежаща електрифицирана парко-колонка.

Автоматизирана система за отдаване на велосипеди под наем: 2015г.-2019г. - ЕЛЕКТРО-ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ
ЕЛЕКТРО-ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ

⇒ От 2017г. освен конвенционален велосипед, който е познат на всички ползващи Вело системата, вече ще може да се наема и електро-велосипед, а стартовия начин за наемане е чрез ВЕЛОКАРТА, като в последствие на по-късен етап ще може да се наема и чрез SMS и виртуален POS терминал!

Автоматизирана система за отдаване на велосипеди под наем: 2015г.-2019г. - Електро-велосипед с електро парко-колонка
Електро-велосипед с електро парко-колонка

⇒ Електро-велосипедите са снабдени с електромотор, който има за цел да подпомага движението на велосипедите и в същото време докато ел. велосипеда е в движение и ползвателя върти педалите с лекота, той до зарежда батерията на велосипеда. Всеки ползвател на този вид велосипед може да се запознае с инструкциите за ползване на велосипеда, които са описани върху рамката на самия електро-велосипед! Електро-велосипеда е снабден със:
◊ GPS устройство за проследяване на велосипеда в      реално време;
◊ Специално изработена метална предна кошница за лек багаж на велосипедиста и снабдена с LED фарче за нощно осветяване на пътя;
◊ Специално изработен заден калник – тип престилка, оборудвана със  светодиодна LED лента за нощна сигнализация на велосипеда и предупредителни стикери с текст.
◊ По предната кошница и задния предпазен калник – тип престилка има предвидена рекламна площ за рекламодатели.

⇒ Електрифицираните парко-колонки са с метален корпус и метална модулна платформа. А конструкцията на вградения електрически заключващ механизъм е с възможност за идентификация номера на велосипеда, като той е с възможност да до зарежда батерията на велосипеда и приема само електро велосипеди от системата. Колонката за паркиране на велосипеди е предвидена за работа с безконтактни  ВЕЛОКАРТИ, във връзка, с което има вграден четец за безконтактни ВЕЛОКАРТИ и светлинна индикация за работата колонката и състоянието на велосипеда.

⇒ Като цяло електро-велосипедите и електрифицираните парко колонки са неразделна част от текущата Вело система, а софтуера е надграден и управлява едновременно наемането и на конвенционалните велосипеди и на електро-велосипедите. Всички прилежащи допълнителни функционалности на централната управляваща колонка КИОСК са запазени и обновени!

Електро-парко-колинки с електро-велосипеди може да се видят и да немат на следните велостанции в гр. Бургас:

За контакт: гр. Бургас, ул. „Сливница” № 43;
GSM: GSM: 0884 522 338
Е-mail: king_joe_ltd@abv.bg или king.tronic.ltd@gmail.com
Сайт: www.king-tronic.org