Системи за видеонаблюдение и GPS контрол за превозни средства

Видеонаблюдателните и GPS системи
в превозни средства са добра комбинация
за контрол, проследяване и управление на автомобилния парк.
Тези системи се конфигурират и инсталират в зависимост от техническите параметри на превозното средство, съобразно изискванията, възможностите и нуждите на клиента.

⇒ СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ОТ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА:

Системи за видеонаблюдение и GPS контрол за превозни средства
Системата позволява да се монтира както в леки и товарни автомобили, така и в автомобили на градски транспорт и репатриращи средства!

► Системата за безжично прехвърляне на видеосигнал в реално време от превозни средства се състои от видеокамери и GPS навигационен модул, свързани към цифров видео рекордер, чийто изход е включен към модем. Системата за наблюдение използва глобалната мобилна мрежа /на GSM/, като ползва система GPRS за пренос на видеосигнала.

► Модулите, от които е изградена системата, са с възможност за гледане в реално време по време на движение на превозното средство, а има възможност за прехвърляне на видеозапис при влизане в обхват на антена към сървър. И в двата случая системата пази локален запис в превозното средство. По този начин превозното средство, каквото и да е то, е в постоянна връзка с централният сървър, в която и да е точка на страната или чужбина.
► При този тип система освен, че в реално време се проследяват събития в превозното средство и около него, при необходимост, ако по някаква причина има загуба на видеозапис в сървъра, той може незабавно да бъде изтеглен отново от превозното средство. Това прави системата приложима както в транспорта, така и в сигурността, здравеопазването и много други.

=> Тук може да видите качеството на записите от превозно средство:

⇒ СИСТЕМА ЗА GPS КОНТРОЛ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА:

Системи за GPS контрол
GPS система за проследяване на превозни средства с функции за позициониране, маршрут, гориво, пътен лист и други справки!

Системата за GPS контрол и управление на автомобилния парк е разработена специално за транспортни средства и е базирана на GPS проследяване и трансфер на GPRS данни през мобилен оператор. Проследяването и контрола върху всеки автомобил се осъществява с компактно GPS устройство, което се състои от GPS приемник и GPRS модул.

►Автомобилът може да се наблюдава от всеки компютър, стига той да има достъп до интернет. А обновяването на информацията за местоположението се извършва на интервали „от – до в секуди“ в зависимост от изискванията на клиента.
GPS системата предоставя подробна ежедневна, ежеседмична или ежемесечна справка с информация за движението на автомобилите като маршрутите могат да се преглеждат без ограничение назад във времето по дата и час.
Чрез GPS системата може да се следи:
– текущото местоположение и технически параметри на автомобила във всеки един момент от движението му;
– проследяване историята на движението на автомобилите за произволен минал период съдържаща подробна информация за характеристиките им;
– генериране на множество справки за произволно подбран период, съдържащи сумарни и разбити стойности за изминати километри (градско и извънградско), часове работа на автомобила, изразходвани горива, маршрути и много други параметри;
– представяне на данните в графичен и текстов вид с възможност за експортиране в различни файлови формати;
– контрол на спазването и уплътняването работното време.

Системи за GPS контрол
А тук може да видите как изглежда проследяването на превозното средство от софтуерната програма.

⇒ Гореописаните системи за видеонаблюдение и GPS контрол в превозни средства са изградени и внедрени както в частни, така и общински автомобили в град Бургас:


Warning: getimagesize(/home/kingtron/public_html/wp-content/uploads/photo-gallery/ВИДЕОНАБЛЮДАТЕЛНИ%20И%20GPS%20СИСТЕМИ,%20КОНТРОЛ%20НА%20ДОСТЪП/thumb/Видео_в_превозно_средство_-_2020.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/kingtron/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/frontend/views/BWGViewSlideshow.php on line 269

Warning: Division by zero in /home/kingtron/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/frontend/views/BWGViewSlideshow.php on line 305

Warning: Division by zero in /home/kingtron/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/frontend/views/BWGViewSlideshow.php on line 305
Видеонаблюдеие в превозно средство
GPS spravki 2015 (1)
2015-2016-video paiak OP TR.
2015-2016-video B.Bus
2015-2016-video KAT
GPS обекти
За контакт: гр. Бургас, ул. „Сливница” № 43;
GSM: 0884 522 338
Е-mail: king_joe_ltd@abv.bg или king.tronic.ltd@gmail.com
Сайт: www.king-tronic.orgВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *