Системи за видеонаблюдение на обекти

⇒ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ:

         Системите за видеонаблюдение са предназначени за организация на видеоконтрол както на локални, така и на териториално-разпределени обекти с помощта на видеокамери, обективи, монитори, регистратори и др. хардуер. Целите на системите за видеонаблюдение е да се наблюдава отдалечено или локално даден обект и да се регистрират събитията в него и около него. Чрез видеонаблюдението на даден обект, клиента ще е по-информиран и ще може в реално време да координира дейностите на служителите, да следи трафика около обекта си, както и посетителите в офиса, в склада или в магазина, a също така видеонаблюдението се оказва и превантивна мярка против злоупотреби и защита от престъпници и много други.

Системи за видеонаблюдение
Екипа на Кинг Троник ООД разработва, изгражда, внедрява и поддържа видеонаблюдателните системи в различни варианти с конфигурации в различен ценови аспект съобразно изискванията, възможностите и нуждите на клиента.

Видеонаблюдателните системи, които изграждаме са няколко основни вида:

Системи за видеонаблюдение с аналогови камери със съответните софтуерни и записващи модули и техника – те се характеризират с това, че сигналът, който излиза от тях се пренася чрез коаксиален кабел, а неговото цифровизиране, обработка, анализ и запис се случва в DVR рекордер. А диапазонът на разделителната способност при този вид камери за видеонаблюдение е заключен между 380 TVL и 800 TVL, като 800 TVL е най-високата резолюция.
>>> Когато бюджета на клиента е ограничен, а той желае просто да има поглед върху случващото се на обекта да се монтират аналогови камери.

Системи за видеонаблюдение с IP камери със съответните софтуерни и записващи модули и техника – те имат една основна характеристика: сигналът, който излиза от тях е предварително цифровизиран, а в зависимост от класа на камерата, сигнала може да се предава по мрежови кабел тип FTP/UTP или по LAN мрежи, като записите се обработват и пазят в NVR рекордери, известни още като мрежови рекордери. Диапазонът на разделителната способност при този вид камери за видеонаблюдение варира в зависимост класа и модела на камерата. С по-нисък клас разделителната способност е между 1.3 Mpx и 2,0 Mpx, което съответства на 720Р или 1080Р в наложилата се като стандарт HD резолюция. A за по специфични нужди и обекти се ползват камери от по-висок клас с резолюция между 3,0 Mpx , 4,0 Mpx и над 5,0 Mpx, което съответства на HD резолюция: 1280 * 720P, 1920x1080P, 2048×1536, 2560 × 1920P – в зависимост мега пикселите на разделителната способност.

Системи за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване е подходящо за обекти, където инсталацията на видеонаблюдение е затруднено поради липсата на свързаност към електропреносната мрежа и отдалечеността на обекта от населено място (например: поле, гора и други) е възможно захранването на системата за видеонаблюдение да бъде изградено от фотоволтаични клетки (соларни панели), ветрогенератори и акумулаторни батерии. В зависимост от условията и местоположението на камерите за видеонаблюдение, този вид захранване е най-добрия и в някои случай единствен вариант при видеонаблюдение на труднодостъпни и отдалечени места, като пътища, хижи, горски и ловни обекти. Единствения недостатък на този вид фотоволтаичното захранване е, че при продължително облачно време повече от 3 дни има вероятност системата да изключи през тъмната част на денонощието. Включването на системата е автоматично когато акумулаторната станция достигне 40% от заряда си.

Предлаганите системи са с локален запис всяка сама за себе си, с възможност за гледане в реално време през интернет и сваляне на записи за преглед на събития.

=> Тук може да видите качеството на записите от монтирани камери на наши обекти:

                                        

=> В галерията тук може да разгледате качеството на записите от монтирани камери и как работи контрола на достъпа на наши обекти:

                                        

За контакт: гр. Бургас, ул. „Сливница” № 43;
GSM: 0884 522 338
Е-mail: king_joe_ltd@abv.bg или king.tronic.ltd@gmail.com
Сайт: www.king-tronic.orgВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *